Στην ΕΛΙΤ της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης (PING PONG) o ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, πρωταθλητές για 3η συνεχόμενη φορά άντρες και γυναίκες !

Στην ΕΛΙΤ της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης (PING PONG) o ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, πρωταθλητές για 3η συνεχόμενη φορά άντρες και γυναίκες !

Αναρτήθηκε : 21/03/17 10:14

Ανάμεσα στις οκτώ (8) καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αθλητικός σύλλογος ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που ταυτόχρονα κατακτά και τα φετινά πρωταθλήματα για 3η συνεχόμενη φορά στα 3 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου σε γυναίκες και άνδρες !!!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κατέκτησε την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α2 εθνική κατηγορία και ανεβαίνει απευθείας στην Α1 Εθνική κατηγορία έχοντας 11 νίκες και μόλις 1 ήττα !
Στην σύνθεσή της έχει και την καλύτερη αθλήτρια της Α2, την ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ που σημείωσε μόλις μία ήττα δηλαδή έκανε 23 ατομικές νίκες από τις 24 που είναι το μέγιστο ενός αθλητή στην κατηγορία !

Ιδανική πορεία είχαν και οι άνδρες στην Β τοπική κατηγορία Αττικής όπου με μόλις μια ήττα κατέκτησαν εύκολα το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α τοπική κατηγορία Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΕΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αλλά και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή ήταν και η πορεία του ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΔΑ που έκανε μόλις μια ήττα.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκε σε μερικούς αγώνες παρόλο που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, απο τους πρώτους αθλητές που ήρθαν στην ομάδα ο οποίος είναι και αυτός 3 συνεχόμενες φορές πρωταθλητής με τον ΑΛΦΑ !

Αντίθετα ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ λόγω του ότι μένει μόνιμα στο εξωτερικό δεν κατάφερε να αγωνιστεί φέτος αν και υπήρχε τακτική επικοινωνία και μεγάλη συμβολή και βοήθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας έστω και από μακριά.

Την φετινή σεζόν όλοι οι αθλητές μας υπερέβαλαν εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας, υπήρχαν όμως κάποιοι που έκαναν το κάτι παραπάνω και έξω αγωνιστικά για αυτό και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύθηκαν.

Η ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα τόσο αγωνιστικά αλλά ακόμη περισσότερο έξω αγωνιστικά.
Το ότι ο χρόνος της είναι τόσο περιορισμένος μας κάνει να εκτιμούμε ακόμη περισσότερο όλα αυτά που έχει κάνει για τον ΑΛΦΑ !

Είναι τιμή μας που και την επόμενη χρονιά θα είναι μαζί μας παρόλο που είχε προτάσεις από πάρα πολλούς συλλόγους !

Παρά το πολύ διάβασμα και την ελάχιστη προπόνηση που είχε κάνει η ΓΙΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ έβαλε τα δυνατά της και βοήθησε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που ήταν η άνοδο στην Α1 !

Οι δυο πρώτοι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα πριν 3 χρόνια όταν δηλαδή ιδρύθηκε και ο σύλλογος είναι η ΕΥΗ ΠΑΡΙΔΗ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ !

Είναι 3 συνεχόμενες φορές πρωταθλητές με τον ΑΛΦΑ και στις πιο δύσκολες στιγμές της ομάδας ήταν εκεί και τις αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί!

Η αγάπη τους και η προσφορά τους για την ομάδα τόσο αγωνιστικά αλλά και έξω αγωνιστικά δεν αμφισβητείται από κανέναν και εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους και πιο πολύ από τον πρόεδρο της ομάδας.

Πάντα κοντά στην ομάδα είναι και ο έφορος της ομάδας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ που οι γνώσεις του έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα μας.


Προσπαθούμε σαν διοίκηση να δώσουμε τις "γραμμές", να εμπνεύσουμε τους αθλητές μας, να προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων τους χωρίς να τους πιέζουμε αλλά και να κάνουμε τις σωστές επιλογές έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που πρώτα είναι να υπάρχει άριστο κλίμα και ομαδικότητα και μετά φυσικά και οι αγωνιστικές επιτυχίες.

Οι αθλητές μας θέλουμε να αγωνίζονται ΠΡΩΤΑ για να περνάνε αυτοί καλά, να ξεφεύγουν από την δύσκολη καθημερινότητα και μετά για την ομάδα και γι αυτό θα προσπαθούμε συνέχεια.

Είμαστε πάντα δίπλα τους για το οτιδήποτε χρειαστούν ακόμη και σε προσωπικά τους προβλήματα.

Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να προσπαθήσουμε πολύ να πάρουμε το εισιτήριο που οδηγεί στο ευρωπαϊκό κύπελλο !

Τέλος μα πρώτα από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, τον Δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ προσωπικά, τον κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ όπως και την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΑΛΙΤΣΗ γιατί πίστεψαν στο όραμα μας, διέκριναν ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που τους αναφέραμε ότι θέλουμε να κάνουμε και μας παραχώρησαν χώρο για τις προπονήσεις μας.

Η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει άμεσα, δυστυχώς φέτος ο χρόνος για ξεκούραση θα είναι ελάχιστος.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος ΑΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Θανάσης Δελαρόκας30882

<-- Επιστροφή