Το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον ΑΛΦΑ από τον Δεκέμβρη !

Το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον ΑΛΦΑ από τον Δεκέμβρη !

Αναρτήθηκε : 19/12/17 15:00

Με όλους τους αθλητές στην διάθεση μας ο ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έπαιξε με την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος την Κυριακή 17/12/2017 στην Νέα Ιωνία με την τοπική ομάδα η οποία είχε μόνο μια ήττα και η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος !

Με την ψυχολογία στα ύψη κάτι που φάνηκε με το που όλοι οι αθλητές μας μπήκαν για ζέσταμα η νίκη για εμάς ήταν δεδομένη απο τα "αποδυτήρια" μιας και φαινόταν στο βλέμμα των αθλητών μας.

Ξέραμε οτι με την νίκη αυτή η υπόθεση τίτλος θα τελείωνε 3 μήνες νωρίτερα για εμάς κάτι που φυσικά εκτός απο το πρωτάθλημα μας προβιβάζει και στην Β εθνική κατηγορία χψρίς να έχουμε χάσει καμία χρονιά απο την δημιουργία του συλλόγου !

Για αυτό το παιχνίδι επιλέχτηκαν οι Τσόπελας (ο οποιός απέχει από τις προπονήσεις λόγο του οτι είναι φαντάρος), Αλέξανδρος Δέσης και Νικόπουλος Κώστας. Στον πάγκο ήταν ο Χρήστος Ροδίτης και ο Σταμνίδης Κώστας ενώ άλλη ποιότητα στο LIVE STREAMING έδωσε ο Μιχάλης Χαρίδας με μια περιγραφή που θα την ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες !

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους και συνεχίζουμε δυναμικά στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο με στόχο να παραμείνουμε η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Θανάσης Δελαρόκας


<-- Επιστροφή